Digitalisatie geeft horeca een nieuwe adem

07 juni, 2017

Het internet vergemakkelijkt de werking van heel wat sectoren. En digitalisatie geeft ook de horeca een duwtje in de rug. Nieuwe platformen zoals Growzer vereenvoudigen tijdrovende administratie en dagdagelijkse processen. Zo winnen horecazaken aan tijd, dalen hun kosten en verkrijgen ze meer inzichten.

 

Reservatiesystemen, mobiele betalingen en sociale media. Noem maar op. De horeca zette de voorbije jaren haar deuren wijd open voor tal van innovatieve digitale ideeën. Toch stonden deze vernieuwingen vooral in het teken van de klant.

 

Nu hebben restaurants, bars en hotels steeds meer nood aan het vereenvoudigen van hun eigen dagdagelijkse processen. Horeca-uitbaters verliezen kostbare tijd en middelen aan bijvoorbeeld administratie, managementtoepassingen of bestellingen bij leveranciers. En dat is zonde, want zo kunnen ze zich niet concentreren op de eigenlijke werking van hun zaak.

 

Growzer: online bestellen, meten en weten

Growzer wil de toekomst van de sector verzekeren door innovatieve onlinemanagement-toepassingen te ontwikkelen en te ondersteunen. Op die manier maakt Growzer de specifieke processen tussen horecaondernemers, groothandels en producenten efficiënter. Met als resultaat een hoger rendement voor alle partijen.

 

Bestelplatform

Zo bestelt de horeca-uitbater op het bestelplatform in één click bij al zijn leveranciers. Vergeet minutenlang praten tegen een antwoordapparaat, ellenlange faxen uitschrijven of e-mails tikken. Nooit meer verliest de uitbater tijd met bestellingen bij zijn leveranciers. Ook voert hij makkelijk berekeningen uit. Denk hierbij aan de berekening van kostprijzen en winstmarges.

 

Bovendien kan hij het platform koppelen aan kassa-, reservatie-, boekhouding- en tijdsregistratiesystemen. Zo ontstaat een 360°-managementplatform met overzichtelijke dashboards waarmee de horeca-uitbater zijn bedrijf aanstuurt.

 

Vraag gratis demo aan

En niet te vergeten: horecazaken kunnen het platform één maand lang gratis uitproberen. Klik hier om een gratis demo aan te vragen. Of om meer informatie over Growzer te bekomen.

 

Print deze pagina

Newsletter